Interaktivna radionica CERV

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. -2027, predstavit će u Slavonskom Brodu mogućnosti financiranja putem navedenog programa te održati za zainteresirane potencijalne prijavitelje interaktivnu kreativnu radionicu za pripremu projektnih prijedloga. Događanje se održava u suradnji s kontakt točkom Europske komisije za informiranje o aktivnostima i fondovima EU Europe Direct Slavonski Brod.

Radionica će se održati u četvrtak, 7. srpnja 2022., od 09:30 do 15:30 sati u Centru mladih u Slavonskom Brodu (Starčevićeva 11, Slavonski Brod).

U nastavku možete preuzeti radni program radionice:

Program radionice – Slavonski Brod

Za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice (https://forms.gle/ZQYUC6Z5Cn3EV9dV9) najkasnije do 5. srpnja 2022.

U slučaju povećanog interesa prijave ćemo zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.

Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Dodatne informacije o programu “Građani jednakost, prava i vrijednosti” možete dobiti na:

1. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes/citizens-equality-rights-and-values-programme_en ,

2. https://www.eacea.ec.europa.eu/grants/2021-2027_en ,

3. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/programmes/cerv

4.
Za sva pitanja vezano za događanje molimo vas da nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hr

Prethodna objava
EU Future, multinational event
Sljedeća objava
Potpora hrvatskim poduzećima u kontekstu ruske invazije na Ukrajinu
Izbornik