TTM EUROPEAN TREASURE HUNT

Otvorene su prijave za Treasure Hunt, uzbudljiv lov na blago kroz koji će sudionici rješavati zanimljive zagonetke i izazove, upoznavati hrvatske gradove te se informirati o mogućnostima mobilnosti mladih. Lov će se održati 21. listopada, a prijave za brodsko izdanje događaja otvorene su na *linku*.
Zadaci će biti i na hrvatskom i na engleskom jeziku pa se ovoj zabavnoj igri mogu pridružiti i mladi iz drugih zemalja koji trenutno studiraju, stažiraju ili volontiraju u Hrvatskoj. Kroz ispunjavanje zadataka sudionici će sami ili u grupi obilaziti zadane lokacije, učiti o gradu u kojem žive, informirati se o mogućnostima koje im se nude te se inspirirati za prva ili nova iskustva mobilnosti. Detaljne upute i pravila sudionici će dobiti nakon prijave.
Treasure Hunt održava se u sklopu paneuropske kampanje Time to move kojom se potiče mlade na mobilnost te se promoviraju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Kampanja se odvija u organizaciji Eurodesk informacijske mreže čiji je Europski dom Slavonski Brod jedan od multiplikatora. Brodskoj potrazi za blagom pridružiti će se i Europe Direct SB.
Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem Google obrasca na poveznici:
Prethodna objava
Paket proširenja za 2022.: Europska komisija donijela ocjenu reformi na zapadnom Balkanu i u Turskoj, za Bosnu i Hercegovinu preporučila status države kandidatkinje
Sljedeća objava
Sigurnost cestovnog prometa u EU za 2021.: broj smrtnih slučajeva niži nego prije pandemije
Izbornik