EK pokrenula 5. izdanje natječaja Youth4Regions za studente novinarstva i mlade novinare

Prihvaćaju se zahtjevi iz država članica EU-a, susjednih zemalja i zemalja pristupnica. Za sudjelovanje u programu Youth4Regions bit će odabrana 33 kandidata. Pobjednici će se sastati u Bruxellesu tijekom Europskog tjedna regija i gradova kako bi sudjelovali u osposobljavanju, razgovarali s iskusnim novinarima i posjetili institucije EU-a i medijske organizacije.

Odabrani mladi novinar ili novinarka sudjelovat će u natječaju za nagradu Megalizzi-Niedzielski za mlade novinare koja će se dodijeliti 12. listopada. Obrazac za prijavu i uvjeti za sudjelovanje dostupni su na internetskoj stranici programa do 12. srpnja. #Youth4Regions program je Komisije koji studentima novinarstva i mladim novinarima pomaže da otkriju što EU čini za jačanje gospodarske i socijalne kohezije te smanjenje nejednakosti u razvoju među regijama EU-a. Od osnutka 2017. u okviru programa Youth4Regions gotovo 100 dobitnika primilo je potporu.

Vizual preuzet s internetske stranice Europske komisije:
https://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/communication/youth4regions

Prethodna objava
Javno savjetovanje o reviziji Direktive o energetskim svojstvima zgrada
Sljedeća objava
Borba protiv trgovine ljudima: nova strategija za sprečavanje trgovine ljudima, razbijanje kriminalnih poslovnih modela, zaštitu i osnaživanje žrtava
Izbornik