Erasmus plus za poduzetnike

EDSB organizira radionicu o programu Erasmus za mlade poduzetnike (mlade i iskusne), uz potporu lokalne kontakt točke udruge INFORMO. Radionica će se održati 26.1.2024. od 9 do 15 sati u velikoj vijećnici Županijske uprave u Slavonskom Brodu, Petra Krešimira IV br. 1.

Radionica je koncipirana tako da će u prvom dijelu radionice (9.00-10.00) sudjelovati obje skupine poduzetnika, dok je drugi dio radionice namijenjen isključivo poduzetnicima početnicima, koji bi htjeli primiti financijsku potporu za odlazak u inozemstvo kod iskusnog poduzetnika.
Erasmus za mlade poduzetnike predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem.
Poduzetnici početnici su poduzetnici koji imaju manje od 3 godine poduzetničkog iskustva, osobe koje tek žele pokrenuti svoje poslovanje bez obzira na godine, a mogu biti i studenti.

Iskusni poduzetnici su poduzetnici, koji su vlasnici ili vode malo ili srednje poduzeće, a koji imaju svoje poslovanje više od 3 godine. Osim poduzetnika, odnosno poduzeća, to mogu biti obrti, OPG-ovi, pa čak i udruge, ali udruga tada mora imati i dio gospodarske djelatnosti u Statutu.

Prijave putem Google obrasca https://forms.gle/jcAYhChE9oEtoyGh6 najkasnije do 23. 1. 2024.

Prethodna objava
Provedimo radosne blagdanske trenutke u duhu održivosti!
Sljedeća objava
Mladi i demokracija
Izbornik